AI PĂRERI?

Îţi place de noi şi vrei să ne spui asta? 
Sau, dimpotrivă, crezi că suntem vai de capul nostru şi ţii morţiş să ajungă treaba asta la urechile noastre? 
Indiferent ce vrei să ne transmiţi, o poţi face la adresa de mai jos:

contact@corporatzia.ro

URMĂREȘTE-NE ȘI PE FACEBOOK!

ABONEAZĂ-TE 

Introdu adresa de email şi alătură-te
corporatziei pentru a fi mereu
la curent cu cele mai noi articole
ABONARE
ABONARE
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!
Tipuri de colegi pe MIcrosoft Teams

Tipuri de colegi pe Teams

05 septembrie 2021

Dezorientatul – Replica ce l-a consacrat pe colegul acesta, ajungând un adevărat trademark al său, este „ups, wrong channel”. În hăţisul de ferestre, tab-uri, grupuri şi canale, mereu îşi prinde degetele în ele ca în tocul uşii, ajungând să răspundă pe grupuri publice la întrebările primite în privat.

 

Expertul în GIF-uri – pe orice subiect s-ar discuta, replica lui constă inevitabil într-un gif. Şi trebuie să recunoaştem că e tot timpul al naibii de bine ales. Dacă s-ar face o enciclopedie a gif-urilor, cu siguranţă ar fi o ediţie la care el ar scrie prefaţa.

 

Inimosul – pare că atunci când i-au instalat Teams-ul lui i-au dat versiunea aia mai ieftină cu un singur emoji, doar cu inimioara roşie. Şi dacă doar pe aia o are, dă cu ea la orice mesaj, pentru că totul îi place din inimă. Apropo, e acelaşi coleg care la orice „mulţumesc” îţi răspunde „cu drag”.

 

Creatorul de grupuri – e doar o chestiune de timp până când şi tu îi vei deveni victimă şi te vei regăsi băgat în tot felul de grupuri cu care nu ai nici o tangenţă #mindfulness, #yoga, #5AMClub. Ironia face că există un grup chiar şi pentru cei care nu vor să facă parte din niciun grup.

 

Statisticianul – mai ştii discuţiile alea grele despre ce locaţie să alegeţi pentru ieşirea cu echipa la bere? Sau care să fie bugetul pentru cadoul de Secret Santa? Ei bine, nu apucă să se schimbe mai mult de două – trei propuneri până când iasă la iveală statisticianul, care trânteşte rapid un poll şi îţi cere să votezi. Numărătoarea finală este gată când vin şi voturile colegilor din alte birouri, pentru că tot timpul diaspora tranşează orice alegere.

 

Dealerul – are mereu ceva de vânzare, de la zacuscă de casă, la telefoane sau haine de firmă, anunţurile lui le găseşti peste tot. Dacă vrei să-l ţii la distanţă, întreabă-l dacă îţi poate da bon fiscal, pentru că vrei să decontezi pe firmă.

 

Evaporatul – în secunda în care îi scrii ceva se şi pune pe „Away”

 

Flămândul – o singură întrebare îl macină în fiecare zi, şi aceea nu este dacă există viaţă după moarte sau dacă extratereştii chiar sunt printre noi. Nelămurirea lui nu vine din transcendent, ci dintr-un stomac care îi ghiorţăiă şi îl face să întrebe mereu „ce mâncăm azi? pune cineva vreo comandă?”

 

Timidul – exact, e colegul ăla în dreptul căruia scrie mereu „is typing...” dar de la care nu vezi niciodată nici un mesaj. Mergeţi la el la birou şi vedeţi dacă i s-a pus un cârcel la deget şi i-a rămas încleştat pe vreo tastă, sau dacă e prins într-o buclă infinită de scriere şi rescriere din care doar ora de plecat acasă mai reuşeşte să-l scoată. Orice ar fi, ajutaţi-l!

Alte articole