AI PĂRERI?

Îţi place de noi şi vrei să ne spui asta? 
Sau, dimpotrivă, crezi că suntem vai de capul nostru şi ţii morţiş să ajungă treaba asta la urechile noastre? 
Indiferent ce vrei să ne transmiţi, o poţi face la adresa de mai jos:

contact@corporatzia.ro

URMĂREȘTE-NE ȘI PE FACEBOOK!

ABONEAZĂ-TE 

Introdu adresa de email şi alătură-te
corporatziei pentru a fi mereu
la curent cu cele mai noi articole
ABONARE
ABONARE
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!
Cine este Lorem Ipsum?

Cine este Lorem Ipsum?

07 septembrie 2021

Deşi nu l-a văzut nimeni niciodată, există un coleg care lucrează, simultan, la toate corporaţile. Poate părea greu de crezut, dar este adevărat. Există multe legende şi mituri despre el, însă rămâne în continuare un personaj învăluit în mister. Nici cei de la HR nu îl ştiu, căci nu e pe niciun payroll; nu primeşte nici bonuri de masă şi nici nu vine prin team building-uri. Dar cu toate acestea este printre noi şi e foarte prezent. Numele lui este Lorem Ipsum şi cel mai des îl regăseşti prin prezentările Power Point ale unor colegi.

E foarte aiurea colegul ăsta, spune doar chestii nasoale despre tine.

De exemplu, dacă apare în prezentarea ta zice că ai luat un template de pe net şi nici nu te-ai obosit să schimbi textul default. Alt lucru complet deplasat pe care îl mai zice Lorem Ipsum este că nu ai investit mai mult de cinci minute pentru pregătirea prezentării, şi mai ales că acele cinci minute au fost la ultimul reminder dat de Outlook că urmează să-ţi înceapă meeting-ul.

Unde mi se pare că deja sare calul şi întinde coarda la maximum este când insinuează că nu e adevărat că prezentarea ta ar fi o variantă high level a uneia mult mai extinse pe care ai pregătit-o, aşa cum susţii tu, şi ca ai ales să vii cu varianta scurtă doar din considerente de timp.

Sfatul nostru este să-l cauţi pe Lorem Ipsum în fiecare rând al prezentării tale şi să-l scoţi rapid din schemă, că atâta timp cât e şi el co-autor, doar îţi bagă beţe-n roate.

Alte articole